I am always sorry but I never change

2011-09-25 / 21:03:45 / Louise Jacobsson
Hatar den här känslan, att känna sig maktlös. Att någon annan håller i fjärrkontrollen till ens inre. Vad gör man när man inte längre vet vad som är rätt eller fel? Jag är uppriktigt helt förskräckt, varför händer det här? Varför blir man så svag, som om hela kroppen bara slutar fungera. Jag blir helt ärligt knäsvag av dig, närheten av dig. När du viskar mitt namn, när du andas tungt i mitt öra, när du kramar om mig och när du kysser mig - sådär som bara du gör.
-
Jag somnar med en ängel och vaknar i en saga.

varför gråter livet?

2011-09-18 / 22:44:42 / Louise Jacobsson
Nu minns jag. På pricken. Nu minns jag hur det känns att känna. Hur det känns att vara svag, att inte ha kontroll. Nu minns jag, efter en lång tid, varför jag undvikit det här. Det gör ont, jag känner sig så osäker. Varför ska jag alltid göra det? Varför ska jag alltid tänka så mycket?
-
Jag har inte berättat för dig varför jag hatar det så mycket. Varför lögner får mig att backa. Lögner, ja. Det är dom som gör mest ont. Dom som alltid ligger där i bakgrunden och gnager. Är jag inte värd sanningen?
-
Det var så länge sen jag hade den här känslan. Den hade nästan tynat bort. Jag har varit så himla glad på sista tiden, alltid haft ett leende på läpparna. Varför Ljög Du? Varför skulle du förstöra allt, f.a.n.
-
Ångesten äter sakta upp mig inifrån. Vad kommer hända nu? Vad kommer du säga? Och varför i hela helvetet är jag rädd att förlora dig, när du inte ens är min?

byter till wordpress

2011-09-07 / 18:58:46 / Louise Jacobsson
Byter bloggdomän nu, kommer nu mer blogga på; louiselurrejakobsson.wordpress.com !
Hoppas vi ses där


världens sexigaste man

2011-09-07 / 15:52:54 / Louise Jacobsson
D.Ö.R

cam gigandet

2011-09-06 / 23:01:19 / Louise Jacobsson
min blogg ser ut som ett helvete just nu. bryr mig inte. fixar det imorgon liksom, med hjälp av min fina vän Elsa. puuh. nu blir det Never Back Down! TJARÅ
skulle INTE säga nej.

don't be that girl

2011-09-05 / 20:25:41 / Louise Jacobsson
bra fokus osv. gammal bild oxå.
Var i skolan 2 lektioner idag, sen åkte jag hem. Mådde inte alls bra och var helt borta hela vägen hem, har legat i soffan i princip hela tiden ända sen jag kom hem. Beckis och Mikaela hälsade på mig några minuter också, så det är ju alltid mysigt. Nu ska jag glo film och satsa på att bli frisk! Det är ju helg snart!!!!! typ.
(vet att jag skriver hem typ 100 gånger. skyller på att jag är sjuk, har inget ordförråd då)

awezmmm

2011-09-04 / 01:08:39 / Louise Jacobsson
Hemma efter en as bra kväll hemma hos Thedde! Öst som fan och spelat guitar hero, eller ja, jag har glott på och bara blivit kittlad och haft jävligt kul! Hur som helst, lördagen löste sig tillslut fastän havla Norrtälje va dött som graven. Haft en jävligt kul kväll som sagt, awezzzzommeee. Sitter då här, halvt full halvt nykter och älskar mitt liv. Snart är det helg igen, bara sisådär 6 dagar? LOVE IT. Sov gott mina fina små pruttar.
vira blåtira <3

whatever I do is a disaster

2011-09-03 / 18:32:01 / Louise Jacobsson

livet som 16 åring

2011-09-03 / 14:24:23 / Louise Jacobsson
Åh vad härligt det är att vara så liten, att alltid kunna skylla på att man inte visste bättre eller att man ska vara ung & dum. Igår var det party hos min fina vän Esma, skulle ha vart det idag, men det flyttades. Kom dit vid nio & därifrån blev det bara bättre & bättre, dansade, skrattade & hade allmänt kul liksom!
Jag älskar att vara ung & dum, jag menar, hur ska man annars kunna bli gammal & vis?

little house

2011-09-01 / 20:27:19 / Louise Jacobsson
Allt kirrat för helgen då. Fett skönt att ha det överstökat! Det enda negativa är att jag går till fem i morgon eftermiddag. Men vafan, that's life. På kvällen blire mys, eller ja, ÖÖÖÖS med några snygga brudar! Samma sak på lördag. Love life ja.
-
Skolan råå? Den har vart riktigt jävla bra idag, haft hur kul som helst och bara njutit faktiskt! Lyckad torsdag. Nu däremot är jag helt slut och dessutom lite, stirrig av mig. Fått reda på en sak som inte påverkar mitt liv särskilt mycket kanske, men samtidigt, det påverkar. I'm out.