det är lätt att man glömmer att stanna

2011-04-30 / 00:43:27 / Louise Jacobsson
Kom precis hem från en kul kväll i Söderbykarl, massa dans och massa roliga människor. Det kan inte bli så mycket bättre faktiskt. Vi kom dit runt åtta, men det mesta drog igång vid nio. Dansade som sagt galet, inte hela kvällen men en del av den och skrattade så att magen gjorde ont. På vägen till Norrtälje somnade jag nästan mot Ladji och när vi var på station missade Alexander stockholmsbussen, som tur var hoppade Ladji av. Får hoppas på att dom kommer hem, haha. Imorgon är det som sagt valborg, det ska bli riktigt kul faktiskt även fast jag inte riktigt vet vart vi tar vägen efter att vi ätit hos Moa, men vi får helt enkelt se vart kvällen tar oss!

something about you

2011-04-29 / 02:48:23 / Louise Jacobsson
Jag låg på sängen, du var bredvid mig. Vissa saker är lätta att ta för givet. Speciellt det man har eller människor man älskar och det som är bra i livet. Det är lätt att man glömmer varandra, det är lätt att man drömmer om annat. Sånna stunder man tvivlar och allting känns skit är det lätt att man glömmer att stanna, och tänka efter, frågor och svar, finns det någonting kvar? alla dåliga dar. Känns det rätt, vi två det vi har blir det någonsin bra? Brinner lågan för svagt? Vi har nått en punkt där man antingen satsar allt eller bryter helt. Men jag ger inte upp det vi har, du och jag, det vi byggt ihop, det betyder mer. Det vi har tillsammans är allt jag vet. Alla gånger vi lovat oss aldrig mer. Alla packade väskor, löften, förlåt, alla bråk. Alla kalla spel. Alla dörrar vi slängt igen, allting bra som för stunden känns länge sen. Alla gånger vi lovat varandra att vi drar och aldrig någonsin mer kommer hem igen.
Du, vart tänker du gå nånstans? Stanna 5 sekunder, det här blir alltid fel. Snälla lyssna på mig förlåt för allt, kan vi spola tillbaka en timme för jag vill inte att du ska gå din väg, och nu står vi här som så många gånger förut medan allting går isär framför ögonen på oss. Försök förstå vad jag menar och inte vad jag sa. Jag vill bara ha dig i hela världen. Varför kan inget bara vara bra, varför måste det sluta i tårar och skrik, bråk och panik? Bara explodera. Hur all kontroll i att båda mår skit, jag förstår inte, vi kan resonera som vanliga människor med alla andra, förutom varandra. Hur svårt kan det va? Men jag går vid din sida igenom eld om det krävs för att vi ska få det bra. Inget runt omkring mig känns alls lika stort som vi. Ändå frågar jag mig hur vi tar oss hit genom blod och slit och allting känns så orättvist.

teardrops

2011-04-29 / 02:11:12 / Louise Jacobsson
Det finns verkligen anledningar till varför jag inte ska titta på sånna här filmer. Jag ska hålla mig till action och skräck. Det går inte att titta på sånt här kärlekstrams, det bara går inte. För helt ärligt, gör det ganska, ont. Nej, fy usch. Trots att filmen var väldigt bra så nej, not my thing. Dislike a lot. Fyfan. Ja ni förstår väl förmodligen grejen. Big NO till kärleksfilmer. Verkligen.

at the moment

2011-04-29 / 00:53:11 / Louise Jacobsson
Kom hem för kanske en kvart sen, bara myst med tjejerna och haft det bra. Vi skulle titta på "Triangle" men laddade ner fel så det blev inte så.. Men vi hade det lika bra för det! Snart ska jag titta på "No strings attached" började glo på den igår kväll med Nathi men vi båda var för trötta så vi stängde av. Tomorrow blir det fest, så det är ju soft. Sen är det fan valborg! Hur kul är inte det?! Taggad som fan.

statistik

2011-04-28 / 14:10:39 / Louise Jacobsson

Statistiken rusar uppåt, hur underbart är inte det? Hur som helst, väntar på att Nathalie ska duscha klart och på att Orreborre ska svara på mitt sms. Har en sak jag vill fråga honom också, men vet inte hur... Tyvärr kan jag inte dela med mig av vad det är jag vill fråga, men ja. Det var snack om tältning ut mot roslagsbro idag, men jag orkar inte tälta, så jag bangar på det. Istället får vi se vad jag hittar på, om Nathalie hänger på dom andra eller är kvar med mig här.

Ett stort grattis till Isa Maqiteva som blir 16 barre idag!

27 april 2011

2011-04-27 / 18:20:23 / Louise Jacobsson
Sitter i skrivandes stund hemma hos Katja. Vi kom in för inte så länge sen, satt ute i solen i runt 3 timmar och pratade på om livet, riktigt mysigt. Ikväll ska vi nog träffa de vanliga människorna, och sedan får vi se vart kvällen tar oss. Något kul lär väl ändå hända, får vi hoppas! Nu ska jag nog fixa till håret +ansiktet lite. Så vi hörs vid ett annat tillfälle. Puss

i'm trying my best

2011-04-27 / 14:02:54 / Louise Jacobsson
Fan vad svårt det ska vara för mig att gå ner och sätta på mig lite kläder. Ska nämligen till Katja, men har inte kommit så långt än, har bara målat naglarna. Blått blev det, snygg matchning till mina ögon. Nej fan, nu måste jag sluta pilla navel! HEJRÅ

say it to my face - not trough your status

2011-04-27 / 02:10:56 / Louise Jacobsson
You can cut me out of the pictures we took together, but you can never cut me out of the memories we shared.


it's all about me

2011-04-27 / 00:59:12 / Louise Jacobsson

life is what you make it

2011-04-26 / 23:39:51 / Louise Jacobsson
Knazigt att min statistik jämt går uppåt när jag inte bloggat lika aktivt.. Kanske om jag slutar blogga helt så får jag flera tusen läsare? Haha. Igår kväll var en riktigt mysig kväll. Låg och sola hela dagen sen på kvällen stack jag och Nathalie iväg till Pak där det bjöds på mat och andra trevligheter, bland annat studsmatta, musik och trevliga människor. Det enda som saknades var vattenpipan..
-
Ikväll har jag suttit nere i parken med några brudar +Bagge. Fast nu för tiden räknas nog Bagge mer som en av oss brudar med tanke på att han nästan hänger mer med oss än med the boys. Hur som helst körde vi "så ska det låta" i några minuter sen böt vi till någon annan lek, som jag inte riktigt vet vad den hette. De flesta drog rätt tidigt så jag, Nathalie och Katja satt kvar och snackade om sommarn. Danmark t.ex, och sen valborg dårå självklart! Vi räknade också ut att det bara är dryg 21 skoldagar kvar nu. HUR HÄRLIGT ÄR INTE DET?!
Älska livet <3<3<3<3
Bilder från igår:

Dagens klädsel :
Tröja - Marc by Marc Jacobs. Shorts - Lee
Glad ofixad tjej!
Kvällens klädsel :
Tröja - H&M. Jeans - Weekday. Skärpet är Nathalies
Jag & Katja hos Nathalie
Jag hos Pak

vi vill ut i rymden men stjärnorna finns här

2011-04-25 / 16:14:43 / Louise Jacobsson
Ändrade planer för kvällen, vi sticker till solbacka istället. Men det är väl lika bra det? Just nu väntar jag och Nathalie på Isabella som är på väg in till Norrtälje, sen kommer några andra brudar hit och gör oss sällskap också. Jag och Nathi var precis uppe på flygis och köpte chips, dip och läsk, vi träffade också Patrik.... Nu ropar Nathalie på mig, så måste sluta! HEJRÅ

parkmys

2011-04-25 / 13:21:11 / Louise Jacobsson
Idag blir det förmodligen parken med fint folk, vattenpipa och musik. Hur härligt är inte det? Vädret är ju tiptop också, love it! Kanske ska berätta lite om vad vi gjorde igår, en jävla massa cyklande blev det i alla fall. Jag orkar inte berätta vilka som var med, för det skulle bli för många namn, men härligt folk var det! En mobil tappades bort, men hittades som tur var! Jag, Isabella, Linette och Nathalie cyklade till hemmakväll, köpte cola, chips, godis ja massa gott! På vägen dit träffade vi på Hugo, som var lagom full. Sen träffade vi också på Johan som cyklade runt vid kryddan! John kom och hälsade på oss vid elden också och lite senare kom Anton med sin flickvän. Kul att träffa dom igen! Vid tio eller något stack jag, Isabella och Nathalie upp till statiol och köpte cola! Fyfan vad jobbigt det var att cykla så långt, men det gick bra i alla fall! Alla drog rätt tidigt igår, hoppas på att det blir en lite längre kväll nu ikväll, faktiskt.

strålande sol

2011-04-25 / 12:07:53 / Louise Jacobsson
Åh vilket härligt väder det är, den enda anledningen till att jag befinner mig inomhus framför datorn nu är för att jag håller på att ladda upp bilder. Snart ska jag sätta mig i solen och njuta. Senare idag sticker jag iväg och träffar Nathalie igen, Isabella kommer förmodligen också vara med och säkert någon annan söt filur. Vad vi hittar på vet jag inte än, det återstår att se! Men ha det så bra, för det ska jag ha.

blood diamond

2011-04-24 / 00:02:17 / Louise Jacobsson
Har tittat på film med min fina familj, däremot var inte filmen så himla fin kanske. Mest hemsk men ändå väldigt bra. Har tjockat i mig massa godis också som jag inte ens var sugen på, till och med pappa sa det, att jag bara åt för att det stod där så det slutade med att jag åt en banan och drack vatten istället, men lika bra det antar jag! Nu sitter jag i min ensamhet i soffan och chillar. Alla har gått och lagt sig, man kan väl säga att jag sitter i min säng också eftersom att jag ska sova här inatt. Orkar inte förklara varför, men vi är många i vårt lilla krypin så det blev bäst så med tanke på att jag inte kan sova med folk som snarkar eller låter över huvudtaget. Aja, ingen jävel lär väl läsa det här, dessutom är nog de flesta ute och festar. Hoppas ni haft en super bra lördag! POK
Lägg märke till att mitt öga ser grönt ut på bilden.. Skumt hur mycket lite ljus kan göra, har ju isblå ögon.. Coolt!

i'm not going nowhere

2011-04-23 / 20:46:21 / Louise Jacobsson

1. Har du varit kär någon gång?

2. Är du kär just nu?

3. Tycker du att det är okej med homosexualitet?

4. Hur gammal var du när du fick din första kyss?

5. Har du någon gång varit otrogen?

6. Skulle du kunna tänka dig att vara ihop med någon yngre?

7. Skulle du kunna tänka dig att vara ihop med någon äldre?

8. Har du någon gång snott någon annans kille/tjej?

 

1. Jag vet inte vad kär egentligen innebär. Men, jag antar att jag har det, om att vara kär är att man tänker på den personen hela tiden, om man ser personen stannar hela världen upp förutom hjärtat som slår fortare, om det innebär att man blir så glad att man nästan spricker så fort han hör av sig. Om det innebär att man bara vill vara nära honom hela tiden, och att man vill lägga sig ner och bryta ihop om man ser honom med någon annan. Isåfall så ja, då har jag vart kär.

 

2. Nej jag är inte kär. Möjligtvis i kärleken, men annars. Nej.

 

3. It's okey to be gay. Jag tycker det är fullkomligt okej. Varför skulle det inte vara det? Kärlek som kärlek. Sen kan jag väl inte påstå att jag njuter av att se två killar/tjejer sitta och kladda på varandra. Men det gör jag iförsig inte när det är en kille och en tjej heller. Såå..

 

4. Jag vet inte. Min allra första kyss som betydde någonting för mig fick jag när jag var 14.

 

5. Nej

 

6. Kärlek har ingen ålder direkt enligt mig, om jag skulle bli kär i någon som är yngre än mig skulle det nog inte hindra mig. Men däremot tror jag inte att det skulle bli så för tillfället, med tanke på att vi tjejer ligger lite före i mognad (inte alltid, men oftast) än vad killar gör.

 

7. Som sagt, kärlek har ingen ålder. Däremot tror jag inte att det skulle funka med en allt för mycket äldre kille nu eftersom att vi då skulle vara i helt olika stadier i livet.

 

8. Jag tycker inte att man kan "sno" någon annan. Med tanke på att den andra personen alltid har ett val. Men, nej jag har inte raggat på eller "tagit" någon annans kille. Vad jag vet.

build it up

2011-04-23 / 20:36:28 / Louise Jacobsson
Vad jag hade på mig då jag satt i solen tidigare idag.
Senare gick jag och min syster ut på en liten promenad, bara pratade och hade det bra.

it's not meant to be

2011-04-23 / 12:30:48 / Louise Jacobsson
Jag älskar dig, känns så bra att du är här, hos oss. Med oss.

goodie

2011-04-23 / 00:58:01 / Louise Jacobsson
Vart med Johan hela kvällen, bara tagit det lugnt och tittat på film. Sjukt hur han orkar stå ut med mig då jag får mina små ryck, sitter och garvar åt absolut ingenting och sen helt plötsligt kan jag bli hur dryg som helst.. Men han är bra, Johan. Jag tog moppen hem och steg innanför dörren vid kvart över tolv kanske? Då sitter det 5 vuxna människor i vardagsrummet som har djupa diskussioner, kan bara innebära en sak: familjen Jakobsson har druckit för mycket. Hur som helst ligger jag i sängen nu, en viss person ville att jag skulle sova hos honom inatt, men nej.. Ibland är killar bara, konstiga.. Nog om det. Det börjar bli för långt! Vi får helt enkelt höras imorgon. Sov fint!

.

2011-04-22 / 18:31:28 / Louise Jacobsson
Har nästan glömt bort att jag faktiskt är glasögonorm. Mina älskade glasögon. Dom är rätt fina ändå.... Jag har tråkigt, väntar på att Johan tha boi ska höra av sig. Så jevla seg. Annars rå? Ingenting faktiskt, trött... ÖH. Hejdå. fan vad onödigt

got the body of a godness

2011-04-22 / 17:45:56 / Louise Jacobsson
Ska troligen träffa Johan ett tag innan maten idag, sen efter maten får jag se om jag träffar han igen eller om jag hittar på någonting annat. Har en halv ful dag idag också, känns ju härligt!!!! Eller? Ne men vad gör man. Det är bara att le och vara glad, säga till spegeln att fan vad snygg jag är typ tusen gånger om så kanske jag till slut blir det? Imorgon är det tydligen fest också, får se om jag går eller inte, har inte bestämt mig än.
Åh juste, om ni inte har missat det...... JAG HAR LOV!!!!!!!!!!! WiHoooo

todays

2011-04-22 / 16:23:46 / Louise Jacobsson

Suddig bild. Men ändå, bättre än ingenting alls.
Svarta jeans från Weekday, tröja & skärp från H&M

everybody's looking for something

2011-04-22 / 11:41:39 / Louise Jacobsson
Nyduschad tjej. Eller ja, inte riktigt kanske, har ju hunnit sminka mig. Väldigt tråkig sminkning, bara puder & mascara +ögonbrynen såklart. Snart kommer farmor, farfar, farbror och såklart lilla Lilou. Ska sätta på mig strumpor, torka håret & fixa håret på typ en kvart? Såååå, hejrå. Igen.

ntc

2011-04-22 / 11:01:19 / Louise Jacobsson
Har precis duschat efter ett ganska lugnt gym pass, körde endast armar och mage idag och lite rygg. Anna-Lena visade mig några nya magövningar med vikter och en med medicinboll. Ska bli skitkul att börja köra med lite tyngre grejer, ska också börja träna ryggen ännu mer. Ska ner imorgon bitti igen, det är en super bra början på dagen! Tyvärr kan jag ju inte köra någon kondition dårå eftersom att min hals sviker mig.. Men när den mår bra igen ska jag börja gå ut och springa! Härligt. Klockan är redan 11 så ska börja fixa i ordning mig för en lunch på Åtellet.
Vi hörs senare. Puss mina fina läsare.

ye

2011-04-21 / 22:43:33 / Louise Jacobsson
Det har varit så himla mycket mage mage mage i min blogg, det finns ju faktiskt andra delar av kroppen som det går att träna. Jag fokuserar ju då mest på rygg, armar & mage när jag är på gymmet. Så, varför inte visa en bild på hur det ser ut nu? Jag vet inte precis hur vältränad jag vill ha den, bara inte för. Lite mer muskler kan man ju bygga på, men vältränad rygg är mer en killgrej, åh gud, det är vrål snyggt! Så killar.... TRÄNA RYGGEN!!! Alltså axelpartiet också. Sexyyy.

liiiistaaaaa

2011-04-21 / 22:08:15 / Louise Jacobsson
Smeknamn?
Lurre, Lollo, Lus
Favoritmat? Grillat!
Det första du gör när du vaknar? Somnar om....
Vilka kan du lita på? Min familj
Vilka kan du verkligen inte lita på? Jag vet inte..?
Bästa artisten? Oj vad svårt, älskar Lil Wayne. Men Micheal Jackson kommer alltid vara kung.  
Gillar du skolan? Ja, ibland. 
Vilka bloggar läser du? Vännernas, storbloggarnas, lite randoms hit å dit.
Skönaste klädesplagget? Trosor & stooooooooor tröja
Bästa filmen? Finns många, The Notebook är en favvis.
Dricker du kaffe? Never ever..
Allergi? Katter, hästar, vissa hundar och pollen
Vad är klockan just nu? 21:55
Senaste smset i inkorgen: Precis ;) synd att du ska kolla tv då ;)<3
Godaste läsken? JUL/PÅSKMUST
Prata i telefon eller smsa? Beror helt & hållet på, men jag föredrar att prata.
När grät du senast? Jag kommer inte ihåg
Vem tänkte du senast på? Hemliz
Senaste låtan du lyssna på? Worst part is over
Hur många MVG? 1, kanske får 2 i slutbetyg.
Har du ont någonstans just nu? halsen, å lite i huvet
Snyggaste tjejen du vet? Oj, Adriana Lima är förjävla snygg med tanke på att hon fött 2 barn...
Snyggaste killen? Channing tatum!! 
Vill du ha barn? Japp när jag blir äldre
Vill du gifta dig? Det vet jag inte
Vad står det i det tionde smset i din inkorg? Hej neger :)<3
Vad finns i din bakficka? Har ingen bakficka
Har du åkt ambulans? Nepp
Vad ser du om du kollar till höger? En hylla typ
Vad ska du göra när du är klar med listan? Sova tror jag
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja, det gör jag väl
Vad ska du göra om exakt en vecka? Tagga inför valborg!
Vad ska du göra närmaste lördagen? Jag vet inte, har ingenting bestämt
Röker du? Nepp
Dricker du? När jag har lust, alltså inte särskilt ofta
Knarkar du? Nepp
Favoritfärg? Svårt.. Så jag vet inte
Favoritserie? The big bang theory. Älskar Sheldon<3<3<3<3
Är du en solariumtorsk? Näpp, jag var förut.. Men inte nu längre
Vinter eller sommar? Sommar!!!!!!!!!
Hur många jackor äger du? Det vet jag inte
Gillar du att vara ute i regnet? Ibland är det rätt mysigt faktiskt
Favoritdjur? Hund helt klart
Vad har du på dig idag?
Gråa apfula tights, rosa apful tröja & tjocktröja från Cervinia/Italien
Har du kramat någon det senaste dygnet?
Milli <3<3<3<3
Har du pussat någon det senaste dygnet?
Milli <3<3<3<3
Har du för frisyr?
Kråkbo? typ...
Har du husdjur?
2 hundar
Har du kysst någon och sedan ångrat dig?
Jeppjepp
Vad har du ätit senast?
Pommes
När vaknade du i morse?
11:40
När skrattade du senast?
Åt Sheldon... :)
När gjorde du senaste något du egentligen inte ville?
Öööh. Jag vet inte
När fick du ditt senaste sms?
Typ, 1 timme sen?
När är du född?
1995
När tog du studenten?
Har inte tagit den än
Vem kramade du senast?
Papi
Vem pratade du med i telefon senast?
Jag vet inte, Nathalie typ?
Vem skulle du vilja se ut som?
Jag är rätt nöjd faktiskt.. Fast skulle förstås inte skada om man var lite brunare..
Vem fick du present av senast?
Donno
Vem gjorde dig arg senast?
Det vet jag inte heller 
Vem sjunger det du lyssnar på nu?
Lyssnar faktiskt inte på någonting just nu, konstigt nog
Vem bor du tillsammans med?
Mami, Papi, Sis, Milli & Fia
Vem vill du kyssa nu?
Hehehe... Nämen, det vet jag inte riktigt..
Vem spelade du tv-spel med senast?
Oj det var alldeles för länge sen, typ Caroline?
Vad väljer du, glass eller godis?
Godis!
Vad väljer du, morgon eller kväll?
Kväll!
Vad väljer du, julafton eller födelsedag?
Födelsedag
Vad väljer du, katt eller hund?
Hund
Vad väljer du, hallon eller blåbär?
Blåbär
Vad väljer du, sova eller sex?
Sova atm
Vad väljer du, sola eller bada?
Bada är roligare..
Kan du laga mat?
Kan kan jag väl, frågan är om det blir gott..
Kan du göra volter?
På trampolin åshit
Kan du köra bil?
Det vet jag inte
Kan du ditt eget mobilnummer?
Japp!
Kan du säga hur många du har på msn?
441
Kan du säga vad klockan är?
22:07

jag tror mitt hjärta blöder

2011-04-21 / 19:53:44 / Louise Jacobsson
"Jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv"
Känner av träningsvärk i benen, skulderbladen, armarna och hoppas på att få lite värk i magen också. Ska upp halv nio imorgon för att dra till gymmet. Ni undrar säkert varför jag ska upp såå tidigt men det är för att jag måste vara på gymmet när dom öppnar vilket är halv tio. Min farmor, farfar och min farbror kommer imorgon vid 12. Har inte träffat min farbror sen december så ska bli toppen! Saknar honom så. Nä, jag har inte något mer att berätta för er faktiskt. Ha en fin kväll! Min blir nog rätt tidig..

.

2011-04-21 / 17:23:30 / Louise Jacobsson
Milli
Har ingen aning om vad fan jag håller på med, men det är jag & Millan på bilden i alla fall.

i've got my pride

2011-04-21 / 12:50:41 / Louise Jacobsson
Håller på att ladda ner musik till min Ipod. Ska ha en träningsspellista som jag för övrigt ska lyssna på idag när jag tränar. För lite halsont har aldrig hindrat mig för att åka ner till gymmet. Nej det blev alltså ingen skola för mig idag, dels för att jag har ett kemi prov som jag inte alls har lust att göra och sen för att jag faktiskt inte kunde prata imorse. Så istället blir det antingen 2 timmar nu på gymmet, eller en timme och sen en till ikväll. Det återstår att se! Blir dock bara styrka eftersom att jag annars kan överanstränga mig och ja, blabla..
Remember; pain is temporary, beauty lasts forever.

listen up

2011-04-20 / 23:22:25 / Louise Jacobsson

expect the best,
be prepared for the worst.
fuck what other people thinks,
and do your own thing!

pepp till mig själv, okej?

2011-04-20 / 21:52:10 / Louise Jacobsson
När jag tränade som mest, fan, man ser ju faktiskt att det börjar komma fram lite magrutor....? Måste tagga till och börja träna igen, mellan 4-5 gånger i veckan tränade jag där. Det var inte ens länge sen, ÅHHHH. SKÄRPNING FAaAAaaaAAAn.

i'm from a place that's hotter than hell

2011-04-20 / 21:28:55 / Louise Jacobsson
suddi

Var i Stockholm idag med klassen +9A. Vi var på Armémuseet. Kan inte påstå att det var så lärorikt eller kul direkt men satt mest utanför, eller jag satt inte, jag sprang runt och fota. Haha. Är klassens egna paparazzi! Eller något..... När jag kom hem så pluggade jag lite kemi, sen stack jag iväg på gladiator pass, kom hem svettig som satan och tog en dusch. Nu sitter jag här igen och pluggar kemi. Fan, mååååste sätta mvg. HEJRÅ

proud.

2011-04-20 / 17:18:08 / Louise Jacobsson
People are always going to let you down. Just know, that sometimes you're going to let other people down as well, no matter how hard you try not to. Just keep your head up high and forgive others. You have to be the bigger person sometimes, because everyone has their faults.

bilder

2011-04-19 / 22:43:36 / Louise Jacobsson
black & white

colored

you are a superstar

2011-04-19 / 21:04:29 / Louise Jacobsson
Bilden är tagen av Sara Nyberg.
-
Var som sagt militär på volleyboll turneringen +spexfotot. Är fortfarande arg för att jag har raderat alla jävla bilder.. Men vad gör man? Jag får helt enkelt ta med kameran till Stockholm imorgon, tyvärr blir det ju då inte lika roliga bilder. Men det kan jag inte göra någonting åt.
-
Ikväll har jag vart med Nathalie, vi åt gott och satt och snackade om massa saker.
Bland annat valborg! Åh vad härligt.. Nej, nu ska jag återgå till mitt. Ett + är ju att vi har sovmorgon imorrn, ejzum!

så jävla arg

2011-04-19 / 15:32:45 / Louise Jacobsson
Fan vad arg jag är, arg arg arg. 200 fucking bilder. TVÅHUNDRA!!!!!!!!! fyrtio ynka kvar. Helvetes jävla skit ollon..
BAJS

man slutar aldrig bry sig

2011-04-17 / 22:42:06 / Louise Jacobsson
Jag har så mycket jag vill ha ut just nu, men finner inga ord. Därför säger jag godnatt,
jag återkommer imorgon med mer genomtänkta åsikter. Det skulle bara bli så himla fel nu.

Det ända som är riktigt bra nu är att jag inte ens har lite ångest att gå till skolan imorgon, det känns bra. Trots att jag har 20 sidor kvar i boken jag borde ha läst mer i & trots att vi har matte prov imorgon som jag egentligen inte ens är helt hundra på vad det handlar om så känns det bra. Det känns helt okej. För trots allt, älskar jag mitt liv. För tillfället är det ingenting jag vill ändra på. Ingenting.

canon.

2011-04-17 / 22:30:34 / Louise Jacobsson
You can't truly love another until you truly love yourself

tennis +storstädning

2011-04-17 / 22:07:27 / Louise Jacobsson
Vill inte visa er mer av hur mitt rum såg ut innan städningen, det var som att det hade vart en orkan i mitt rum, eller som att tredje världskriget hade brutit ut.. Men nu är det fint! Har dock inte några efter bilder.
En del av den översta delen i min garderob - innan
Samma del av den översta delen av min garderob - efter
Tennisen var extra skön idag. Med tanke på att jag var väldigt otaggad innan kanske ni undrar hur jag kan ändra åsikt bara sådär? Jo, jag var på piss dåligt humör, lirade tennis - fick ut aggressionerna i slagen. Underbart, gick riktigt bra att spela. Tennis isn't only a sport, it's a lifestyle too.

schleten

2011-04-17 / 15:03:23 / Louise Jacobsson

Om en timme kommer jag att befinna mig på tennisplanen, inte ett dugg taggad just nu men jag vet att jag behöver det. Efter att jag lirat tennis en timme ska jag hem till Nathalie och hämta mina kära små ägodelar. Vet inte om Nathalie kommit hem, men hennes mamma befinner sig ju hur som helst där. Nä nu måste jag leta efter mina shorts. Vi hörs ikväll!

älskade sol

2011-04-17 / 12:54:39 / Louise Jacobsson

Jag stack ut igår ändå, det kändes så tråkigt att sitta hemma. Vi grillade, lyssnade på musik, rökte vattenpipa, myste.. Ja, en lugn trevlig kväll. Idag skulle jag ju då egentligen begett mig till Ztina, men tror inte det kommer gå, min moped står hemma hos Nathalie +nycklar & hjälm, och där hemma är det ingen som är så kommer inte åt mina saker, ska hämta dom runt tre. Sen ska jag spela tennis 4. Åh vad man har mycket att göra.. Får helt enkelt åka hem till Ztina imorgon efter skolan. Ja, nu ska jag iallafall messa den jefeln. Vi hörs!


cypern 2010. längtar som satan till italien. ska bli GRYMT

huddinge

2011-04-16 / 18:32:38 / Louise Jacobsson

Gårdagen var över mina förväntningar, vi hade så jävla kul. Min korv blev iförsig väldigt misslyckad så jag delade med mig av halva till Linus, men han åt den så fint så. I början var vi rätt få, men senare mot kvällen var vi runt 30 pers, en perfekt kväll var det. Det var riktigt länge sen jag hade SÅ kul. Somnade med Daniel, Nathalie & Erik.

Idag har vart en helt okej bra dag! Seg - ja. Dock inte bakis, blir inte det särskilt ofta. Har käkat bakismat ändå, pizza och cola. Dock måste jag säga att Norrtälje har sjukt mycket godare pizza än Huddinge. Men, det var riktigt härligt att komma från den här staden. SÅ TRÖTT. Nej, nu ska jag snart äta! Caspar, Doni och några skulle grilla ikväll, de undrade ifall jag ville med. Men helt ärligt stannar jag nog hemma ikväll. Det känns som att jag behöver det.


Bilden är från 2009 tror jag. Hemma hos Nathalie min elskling.

tonights gonna be a good night

2011-04-15 / 14:02:59 / Louise Jacobsson

Kom hem till Nathalie för inte alls länge sen och har hittills bara hunnit ta bort sminket, inte för att vi har brottom men vi håller ändå på att tagga till nice musik och sen ska vi packa ihop oss lite och efter det blir det att fixa sig, brudsen kommer hit sen också. Nej nu ska jag gitta, taggggaaad som fan.

i need this

2011-04-14 / 21:42:07 / Louise Jacobsson
Imorgon bär det av till Huddinge med några snygga filurer. Drar hem till Nathalie direkt efter skolan och antar att vi ska träffa Hanad rätt snabbt därefter. Sen blir det att fixa sig, ta bussen till Stockholm och sen.... Feeezt. Ska bli hur härligt som helst, vi ska grilla, mysa och ha riktigt kul med musik och fina vänner. Just nu är mitt liv på topp, till skillnad från igår, känner verkligen att jag behöver sånt här, sånt här och träning. Det är livet. ÅH. Nu ska jag planera lite grejer med min allra finaste vän, ni bör veta vem det är vid det här laget så säger inga namn. PYSS
fint badrum i bakrunden.... HEHE

idag är en bra dag

2011-04-14 / 15:40:32 / Louise Jacobsson
Idag har varit en bra dag, till och med fastän my life sucks atm. Hade volleyboll på idrotten, gick bra! Lektionerna rulla de på så det gick också bra, kom hem - pratade med mamma om helgen - gick bra. Johan och hans bror fick igång min moppe, gick bra! Allt gick bra idag. Åh. Kan det fortsätta såhär nu? SNELA

jag sliter ut min själ

2011-04-13 / 23:07:31 / Louise Jacobsson

ostabil

dom kommer aldrig fatta vad jag spelar

2011-04-13 / 21:46:11 / Louise Jacobsson

Jag hatar allt just nu, allt runt omkring mig. Blir arg för minsta lilla, ler inte åt sånt jag log ut förut.
Det går ut över allt och alla. Fan då, vad i helvete är det med mig?

fitness

2011-04-13 / 20:06:19 / Louise Jacobsson
Dags att börja träna igen, fyfan. ÅH vill se ut sådär..... TYP NU

another boring thing

2011-04-13 / 19:28:58 / Louise Jacobsson
Vad heter du? Louise
I mellannamn då? Anna Viktoria
Vart bor du? Norrtälje
Trivs du där? Nej fyfan
Brukar du läsa horoskop? Noes
Har du körkort? Japp
Äger du några converseskor? Japp
Favoritdjur? Doggiiiee
Vad spenderar du dina pengar på? Fika med vännerna förmodligen
Festar du? Jadå
sprit, cider, vin eller öl?
Sprit & cider
Brukar du bli för full? Näjp
Antal kuddar i sängen? 3
Kan du baka bullar? Nejp
Mc donald's eller burger king? BK's
Är du allergisk mot något? Katter
Äger du ett busskort? Ja
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Helst blå
Vad åt du till frukost? Macka
Hur ser du ut idag? Uppsatt hår, jeans, magtröja, cervinia tjocktröja 
Har du haft sex idag? Noes
Nästa mål i ditt liv? Bli fett jävla snygg i kroppen
Vad såg du senast på tv? The big bang theory
Hur svarar du i mobilen? Hallå, fast.. beror ju självklart på vem som ringer
Vem ringde du senast? Vet inte
Vad sa den du ringde? No idea
Antal timmar sömn inatt? Vet inte
Sov du ensam? Ja
Vad innehåller din favoritnattmacka? Öööhöhöööö


Senaste person som:
Sov i din säng: Jag & Milli
Såg dig gråta: Pappa
Fick dig att gråta: Privat
Du delade en drink med: Det vet jag inte
Du gick på bio med: Erik & Nathalie
Du gick på stan med: Mamma
Skällde på dig: Typ.... .. .. .... Vet inte?
Skickade ett e-mail till dig: Vet inte


Har du någonsin:

Sagt "jag älskar dig" och menat det? Jarå
Bråkat med ditt husdjur? Jarå
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? I stort sett


Saker:

Tar du droger? Aldrig i hela mitt liv
Dricker du? Ja, inte konstant men, för antar att frågan var menad mot alkohol.
Vem är din bästa vän? Nathalie
Vad är du mest rädd för? Det kan jag inte svara på
Vilka kläder sover du i? Trosor
Vart vill du gifta dig? Vet inte ens om jag vill gifta mig

fan ta dig

2011-04-12 / 19:42:08 / Louise Jacobsson
Kärleken var så lätt då.
Hur fan kan så mycket förändras på tre år?

don't you

2011-04-12 / 17:35:00 / Louise Jacobsson

halvt tillbaka

2011-04-12 / 14:16:34 / Louise Jacobsson
Jag börjar komma tillbaka mer och mer. But, i've still got nothing to tell you. Känner mig mer och mer stabil dessutom, låter som att jag är mentalt sjuk, men.. det är väl alla tonåringar någon gång i deras tonårsliv, eller hur? Hur som helst, imorgon ska jag till skolan. Det är dessutom nationellt prov i engelska, sista delen nu. Engelskan har ju gått väldigt bra hittills så kan inte se att det kommer bli något problem alls med den delen.
Tror jag ska gå på combat pass ikväll i alla fall. Det var allt för länge sen jag träna, börjar känna mig äcklig. Typ? Konstigt att man känner sig äcklig för att man inte tränar, men.. it's a lifestyle you know..

don't fucking tell me what to do

2011-04-11 / 23:52:39 / Louise Jacobsson

<3

2011-04-11 / 22:10:56 / Louise Jacobsson
Lite framöver kommer det här mest vara en fotoblogg med tanke på att jag fortfarande har bloggpaus. Men som sagt, bilder kommer jag att dela med mig av. & kom ihåg, jag har bara fotat i tre dagar. Bilderna kommer att bli bättre, när jag lärt mig mer om kameran.
Tråkigt att blogg.se försämrar bildkvalitén, men det är något vi får leva med.
peace.

this is what you get, for now

2011-04-11 / 19:50:01 / Louise Jacobsson



KÄRLEK

1. Är du singel nu? Ja

2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Jag har aldrig haft ett långt, men.. klart..

3. Är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu? - Ja, eller nej, eller jag vet inte

4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Nja, det tog ett tag innan jag ångra mig

5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Ja

6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Yepp, hemskt men sant

7. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Jaa

8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Det med

9. Sparat något från ett gammalt förhållande? - Yepp

10. Somnat gråtande pga kärleken? Yez zir

11. Varit på en blind date?

12. Varit på en vanlig date?

13. Var det trevligt? - -

14. Har du lätt att bli kär? Nej

15. Har du någonsin varit kär? Jag tror det, eller vad innebär det att vara kär?

16. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? - Yepp


KOMPISAR

1. Har du nån bästa vän? Ja

2. Är du ofta med dina vänner? Jodå

3. Vad brukar ni hitta på? Allt möjligt, från små saker till stora

4. Bästa minnet med nån vän? Kan jag inte välja ut

5. Säg namnet på någon riktigt bra vän? Nathalie

6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? De enda som verkligen har sett MIG, är nog Caroline & Nathalie

7. Har du hatat din bästa vän? - Nej

8. Litar du på din bästa vän? - Yepp

10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Ja

11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Ja

12. Vart bor din bästa vän? - N-town and Mörby

13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? - Haha, skitsnack <33<3<3<3<3<3 eller?

14. Har du ljugit för någon kompis någongång? Ja

15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? Ja

16. Ljuger du för dina vänner ofta?

17. Vilken kompis var du senast med? Nathi

18. Ställer du upp för dina vänner ofta? Ja det gör jag

19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Ztina, Henki, Rasmus & Clara

20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? Moa & Caroline


SISTA SOM

1. Du fick en puss av? Johan

2. Sov med dig i samma säng? Nathalie

3. Du delade ett riktigt skratt med? Nathalie tror jag

4. Du gick på bio med? Nathalie & Erik

5. Du höll i handen? Hm, Johan det med säkert. Om man inte räknar med kompisar

6. Du gick på stan med? Mamma

7. Du delade en pizza med? Isabelle & Lovisa

8. Du ringde? Vet inte

9. Skickade ett sms till dig? Orkar inte titta

10. Du kramade? Vet inte

11. Gjorde dig lite besviken? - Nathalie

12. Gjorde dig mycket besviken? - No comments

13. Du skrev med på msn? - Ingen idag

14. Du snackade skit om? Hehheh, ska vi inte skriva ut här ;)

foto

2011-04-11 / 17:10:46 / Louise Jacobsson
Vår fina älskade Milli.
Raggiz <3

no school

2011-04-11 / 11:42:19 / Louise Jacobsson
Sådär, nu har jag vaknat. Eller jag vaknade ju första gången vid sju men beslutade mig för att stanna hemma. Det är massa polacker i syrrans rum som jag stör mig lite på, har inte gått från mitt än just pga dom hänger där. Men snart så ska jag, syrran bad mig ta hand om hennes mac, såå.. Hur som, ska laga lite panncakes också, sjukt sugen... Öhe, nu har jag inget mer att säga. Stay tuned!

your arms feel like home

2011-04-10 / 22:23:59 / Louise Jacobsson
vänskap-


vad heter din bästavän?- Nathalie
vem var du senast med?- Nathalie
vem ringer du när du är riktigt ledsen?- Ingen faktiskt
har du förlorat en vän under 2011?- ja det har jag, eller, det hände nog innan 2011..
är du med någon just nu, isf vem?- nej
vad hette din första kompis utanför släkten?- det vet jag inte
vem utav dina kompisar vill du träffa just nu?- just nu, är jag nog helst själv
vem snackade du senast i tfn med?- Nathalie
vem utav dom fick du senast sms av?- Oscar

kärlek-

är du kär?- nej 
vad heter han isf?-
har du kille?- nej
vad hette din första kille?- anton tror jag de var? eller jag vet inte.
hur många gånger har du varit riktigt kär?- kan inte svara på de
har du sagt att du älskat någon, fast inte menat det?- ja
älskar du någon just nu?- nej
har du gråtit över någon du inte kunnat få?- yepp
har du kramat någon?- aa
har du pussat någon?- såklart
har du hållt någon i handen?- ja
har du hånglat med någon?- ja
har du strulat med någon?- ja
har en kille tagit på din bh?- ja
har en kille tagit på dina trosor?- ja
har en kille tagit på din mage innanför kläderna?- ja
har en kille sagt face2face att han älskar dig?- ja

mobil-

vem ringde du senast?- Nathalie
vem ringde dig senast?- Patrik
vad står det i ditt senast sms&vem är det ifrån?- okej trevligt :) var på fest i fredags och igår var det utgång :) /oscar
vem skrev du senast sms till& vad stog de?- haha ajdå :p till Philip
vad har du för mobil?- nokia c3-00
vilken färg?- rosa
hur många kontakter har du?- venne

familjen-

hur många är ni i din familj?- 4
vad heter dina syskon?- Linnea
har du en storasyster?- ja
har du en lillasyster?- ne
har du en storebror?- ne
har du en lillebror?- ne
har du en tvilling?- ne
är du mittenbarn, minsta barnet, eller äldsta?- minsta

annat-

vad ska du göra imorgon?- bara vara hemma
vad har du på dig just nu?- trosor å tröja
har du kul just nu?- nej
vad ska du göra nu?- sova typ

canon EOS 1000D

2011-04-10 / 18:57:20 / Louise Jacobsson
Lekte lite med min nya leksak idag, bilderna kanske inte är av världsklass men jag är ju amatör.
Försöker lära mig min älskling, här har ni några bilder jag tog tidigare idag:
Milli
Fia
Milli
Fia

det är inte fysiskt, det är psykiskt

2011-04-08 / 23:43:52 / Louise Jacobsson
bloggpaus.

make peace, don't war

2011-04-08 / 19:23:25 / Louise Jacobsson
Vi ignorerar de som dör för oss, vi dör för de som ignorerar oss,
vi älskar de som sårar oss, och sårar de som älskar oss.


i guess i just got lost

2011-04-08 / 18:20:27 / Louise Jacobsson
snygg chey? eller?
-------
Gick hem idag direkt efter nationella, är så jävla trött så att jag inte vet vart jag ska ta vägen förstår ni. & sen ligger det självklart lite annat bakom, lite private stuffs. Hur som, när jag kom hem pluggade jag lite fysik, cred till mig! Efter det gjorde jag pannkisar, hängde på facebook och kollade på "Happy feet" som är en otroligt gullig film! HIHI. Ikväll blir det godis & chips, ska ligga i soffan hela kvällen och bara njuta av att umgås med familjen. Behövligt.

Vi tänker på dig, gammelmormor. Det är dags.
jag älskar dig, det har jag alltid gjort & det kommer jag alltid att göra <3

ööhhjofm

2011-04-07 / 19:32:58 / Louise Jacobsson
Ligger och halvsover i soffan med datorn i knät och TVn vid sidan om mig. Är fruktansvärt trött och vädret gör mig arg. I've got nothing to tell you. Men ändå så skriver jag... Jag är konstig. Jag vet. Jag vill ha sommar. yääää... .  .. ..  hejgej

det är bara lite hud

2011-04-07 / 15:15:18 / Louise Jacobsson
Nu
snart

promdress

2011-04-07 / 14:46:50 / Louise Jacobsson
Tittar återigen på balklänningar, har hittat en ursnygg. Inte en typisk klänning till en bal om man säger så, men.. Who cares? Jag hatar att bära klänning så om jag ska göra det ska det vara en JAG tycker om, varesig den passar till en bal eller inte..! Dessutom har jag hittat ett par vrålcoola skor, in love.. Billiga är dom också, så, förmodligen, eller ja förhoppningsvis är både klänningen och skorna inom kort mina! HIHI

.

2011-04-07 / 13:57:43 / Louise Jacobsson
herre min jävla gud. du är så patetiskt. pinsamt

HAHA. du är så jävla pinsam

2011-04-07 / 12:01:13 / Louise Jacobsson
Blev en hemma dag idag, hade ont i halsen imorse (lame att stanna hemma då, jag vet) och träningsvärk som satan +att inte något viktigt var i skolan idag, så bättre att vara hemma då och ladda till nationella imorgon. Väntar mest på att klockan ska bli 4 så att Johan kan komma hit och fixa min söta BrumBrum, ifall han lyckas ska jag åka årets första sväng med honom.
tillägnad till skolan <3
-
Vi får se hur det blir med combaten idag, ifall jag orkar stå på benen så går jag.
Men det återstår att se! HÖRS. nu ska jag glutta film.

she don't want the world

2011-04-06 / 20:35:17 / Louise Jacobsson
Jag är helt jävla död. Min kropp är helt utpumpad, men ändå är det så jävla härligt! Gladiator var till och med värre än vad jag trott, eller, värre är väl fel ord. JOBBIGARE! Men fy i helvete vad kul det var, vilket jävla gäng. Pepp.Pepp.Pepp! Vi får väl se om jag ens kan stå på benen imorgon, vilket jag hoppas på med tanke på att det är beeptest och jag kommer både ha träningsvärk uta helvete och ont i halsen, men fan vad jag ska köra.
vad kan jag säga? engelska lektion, inget att göra, med ztinas mobil. då går det som det går!
& juste... bjuder som faaaaaaan
Tomorrow kommer som sagt Johan hit, sen strax innan sju drar jag till gymmet och kör combat.
I helgen blir det träning och plugg typ. Kul helg? Nä, men behövligt? Ja.

ey, what the hell

2011-04-06 / 17:09:33 / Louise Jacobsson
Har vart en liten stund med Ztina, det var meningen att vi skulle plugga fysik men det liksom glömdes på något vis bort. Dagen idag har vart helt okej, teknik provet gick ganska bra ändå och har börjat på mitt projekt arbete i engelskan. Nu snart ska jag sticka iväg och träna, efter det blir det mat, dusch och säng.
-
Imorgon ska jag träffa Johan, han ska äntligen fixa min brumbrum. Åh. Hihi!

what if there's no tomorrow?

2011-04-05 / 23:19:32 / Louise Jacobsson
Har precis tittat på en dokumentär om Charlie Sheen. Herregud säger jag bara. Men tack vare det vet jag exakt vad mitt projekt arbete på engelskan ska handla om. Kommer bli grymt, winning! Som Charlie skulle säga. Hur som, mitt humör går upp och ner hela tiden, jag känner mig jätte glad ena sekunden och nästa blir jag irriterad på alla som talar till mig eller rör vid mig. Jag deppar ner mig för ingenting och nästa sekund är jag jätte glad. Jag vill skrika ut allt hat jag känner mot vädret när det blåser men när det är vindstilla hatar jag det också. Är det de som kallas vårdepression? Jag vet inte. Hur som helst så ska jag fan i mig träna bort de här hemska humörsvängningarna. Som sagt, finns ingenting som botar bättre än svett, mumma.
jag skulle i alla fall inte säga nej.

training

2011-04-05 / 20:37:30 / Louise Jacobsson
Träning är seriöst den bästa medicinen mot dåligt humör, fyfan vad glad jag blir av att träna! Vill bara mer mer & mer, men får inte slita ut kroppen helt eftersom att jag och pappa ska köra stenhårt gladiator pass imorgon. Har aldrig kört det förut men med tanke på att det är Nicklas som har passet kan jag bara tänka mig hur jobbigt det kommer vara. Jag längtar. Hihi!
Linne från H&M
Träningsbyxor från Adidas
Såhär såg jag ut idag, på Body Combat passet. Älskar när Linda kör. Så jävla kul!

När jag ändå är igång kan jag ju berätta vad jag hade på mig idag, så här kommer en bild!
T-shirt - Ginatricot
Jeans - Weekday

it's time to make my way

2011-04-05 / 16:16:50 / Louise Jacobsson
Sådär, ännu en skoldag avklarad. Har chillat galet i soffan ett par timmar och nu ska jag plugga teknik. Har också pratat med mamma om systemkameran jag vill ha, jag, Clara och Ztina var inne på expert och då hittade jag min bebis. Jag, mamma och pappa ska ner i helgen och titta på den. Åh så fin den är, ge mig nu!!
Har förövrigt bestämt helt och hållet vad jag vill ha från Linnea, min kära syster.. och även av farmor och farfar, nej nu är det slut med att bara önska sig pengar. ÅH jag vill fylla år NUUU.. Hur som, nu måste jag plugga teknik. Har ju tyvärr prov imorgon. Usch.

true story

2011-04-04 / 20:11:50 / Louise Jacobsson
If your heart really was that broken, you'd be dead. So Shut Up!
"I tried to kill the pain, but nothing never helped"
Det är klart, snart är det vår. Eller, det är nog redan vår. Bara det att vi inte kan känna av det riktigt än. När kylan tränger sig på vill man bara ställa sig och skrika, högt. Men åt vad egentligen? Vad hjälper det att få ut det där gälla ljudet från strupen? Inte ett skit. Ungefär samma sak är det med att du är borta, det låter förmodligen helt vrickat. Men jag saknar att ha någon att ligga och längta efter på kvällarna, någon att drömma om, någon att tråna efter. Det har gått över ett år, nästan två sen vi träffades första gången. Sensommar. Kallt. Ungefär som nu, fast ingen snö. Ingen längtan efter att få vara kär. Inget vetande om hur det skulle fortsätta. Våran historia var inte skriven än. Inte på långa vägar.
-
Jag tog första snedsteget. Det medger jag. Andra och tredje också. Men vi böt plats, som om vi böt kroppar. Plötsligt var jag den som var utsatt, den som låg hemma och längtade. Längtade efter ditt bröst, att få ligga på det och stirra upp i taket, höra dina andetag & utan att behöva be om det, så kysste du så lätt mina läppar.
-
Varför känner jag ingenting längre? För känslor kan väl inte bara försvinna. Eller det kanske dom kan, ifall dom inte riktigt stämde. Ifall allt bara var just en, längtan. Kanske har jag aldrig vart kär. Kanske vet jag inte ens vad det betyder. Jag älskar dig är bara ord, tills du hittar den rätta att säga det till. & visst sa jag det till dig. En gång. En enda gång. Men, varför ångrade jag mig direkt efteråt? Varför önskade jag att jag just i den sekunden hade en replay knapp att trycka på? Och varför svarade du tillbaka att du älskade mig också?
-
Vi lever i en lögn. Det har vi alltid gjort. Du & jag. Ingenting har någonsin vart helt äkta, för det som är äkta, försvinner inte. Eller hur? Vi kastade bort allt som om det vore skräp, som om vi vore skräp.
-
I don't believe in love, do you?

bättre att vara tidigt ute

2011-04-04 / 19:25:14 / Louise Jacobsson
Nu är det såhär att jag är grymt sugen på en systemkamera & med tanke på att min födelsedag bara ligger 3 månader bort så har jag redan börjat kika runt på dem. Är inne på Sony, hade ju en sådan kamera förut och den var hel grym för att vara en digitalkamera. Är inne på t.ex Sony DSLR-A390 eller Sony DSLR-A290L. Åh. Ge mig. Nu. Typ.

magnus uggla

2011-04-04 / 16:44:18 / Louise Jacobsson
Sitter just nu och lyssnar på Magnus Uggla - Jag skiter. Stämmer lite på hur jag känner just nu. Inte vart någon bra dag alls idag, började med försovning, såg ut som ett as hela dagen med tights och Hugos gamla tröja och typ noll smink. Fyfan, riktigt fult. Sen så glömde jag mobilen när jag gått hem och fick vända i dörren. Äcklig dag i alla fall. Nu sitter jag och pluggar, äckligt jobbigt.... fml


fyfan för teknik

love is not a fucking number

2011-04-03 / 21:36:20 / Louise Jacobsson
Söndagen har vart bra, bra för att vara en söndag dvs. Jag är egentligen helt slut men min kropp vill inte riktigt röra mig mot toaletten för att borsta tänderna, inte än. Hur som, har fortfarande världens inspirationsbrist, vet inte alls vad jag ska skriva. Har tappat mitt intresse för att skriva texter också, men det är väl för att jag inte har något att bygga på längre, inga känslor som jag vill få ut. Kanske det som gör att jag är så trött på bloggandet, det var som en dagbok. Fick skriva av alla äckliga känslor, allt som handlade om en enda person, en person jag inte känner så för längre. Fan, är det meningen att man ska bli "ledsen" för att man inte är olyckligt kär längre?

motherfucking idiots that can't play the guitar

2011-04-03 / 18:01:54 / Louise Jacobsson
Tennisen gick riktigt bra idag, himla kul alltså! Ska snart sticka iväg till Stockholm men innan dess ska jag ladda Ipoden i typ en kvart till.. Öööh jag har noll inspiration och den där listan jag började på verkade jag ju glömma bort helt totalt, får väl ta tag i den igen... Någon gång! Aja, hareeee.

dj's these days they wanna be rockstars

2011-04-03 / 14:11:07 / Louise Jacobsson
Hej. Idag är det en bättre dag, helt ok liksom. Lyssnar på musik och chillar galet. Igår var jag ju som sagt med Johan, trevligt att träffa den pojken, som vanligt! Idag ska jag lira tennis med pappa, ska bli riktigt kul, har inte spelat på ett tag nu.. Så, alltid lika kul att spela! Sen ska vi in till odenplan och käka på BK's, i samma veva hämtar vi hem Linnea. PUSS
weezy <3

please leave when i'm still strong

2011-04-02 / 20:23:53 / Louise Jacobsson
Ska snart börja fixa iordning mig en aning, känner mig inte så jävla snygg just nu om man säger så. Saknar att ha en kamera också, verkligen. Höll på att göra en jävligt dum sak igår, men som tur var tog jag mitt förnuft till fånga och sket it.
Ikväll ska jag som sagt träffa Johan, ska hjäpa honom att vara hundvakt åt en liten valp, sötipötiplutt! Som sagt, vid sånna här tillfällen önskar jag att jag hade en kamera. Ett låttips ska ni få också innan jag lämnar er,
When I find you - Joshua Radin

don't even try

2011-04-02 / 18:00:50 / Louise Jacobsson
Jag brurkar inte vara personen som håller käften, brukar inte sitta och ta emot. Men den här gången är det annorlunda. Så jävla annorlunda. Därför tänker jag spendera min kväll med den personen jag tycker allra mest om, nämligen Johan. Skönt, skönt som fan. Åh. Hejrå.

i don't fit in

2011-04-02 / 17:03:43 / Louise Jacobsson

för mig, är du allt

2011-04-02 / 16:24:47 / Louise Jacobsson
Jag älskar dig Tony Robert Jakobsson.
pappa

räkna inte med mig nästa gång

2011-04-02 / 15:18:21 / Louise Jacobsson
Jag har ingenting speciellt att dela med mig av. Var med Nathalie, Esma, Bagge och Isa igår. Det var helt okej, men såhär i efterhand hade jag nog lika gärna kunnat umgås med min underbara vän Emelie, fast hon skulle ju upp så himla tidigt idag så det var nog bäst så som det blev. Hur som, idag är jag rätt död. Inte trött, bara inte på humör för någonting.

nobody said it was easy

2011-04-01 / 17:46:35 / Louise Jacobsson

Sitter hemma hos Emelie och funderar på vad vi ska äta! Vet inte vad vi ska göra ikväll riktigt, men någonting hittar vi nog på. Suger att det är så kallt ute, verkligen.. Det är ju första april idag också, fast har faktiskt inte blivit lurad än. Så blir förhoppningsvis inte det heller! Papi kom hem med min telefon till mig idag, åh vad fin den är. My new love!


snygg brud, eller?